Wtorki z Eksportem: „System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności HALAL w przemyśle spożywczym” - webinar, 07.12.2021 r.
Toruńska Agencja Rozwoju Regionalnego zaprasza przedsiębiorców sektora MŚP do udziału w szkoleniu online „System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności HALAL w przemyśle spożywczym”, które odbędzie się w ramach cyklu "Wtorki z Eksportem" 7 grudnia br.
Miejsce i czas szkolenia: online - platforma MS Teams, godz. 9.00 - 13.00
Termin szkolenia: 7 grudnia 2021 r.
Webinar dotyczy zasad i utrzymania systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, zwłaszcza certyfikacji HALAL.
Szczegółowe zagadnienia:
- Bezpieczeństwo żywności w świetle norm prawnych;
- Systemy wewnętrzne kontroli zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w świetle obowiązujących przepisów prawnych;
- Rola certyfikatu HALAL w eksporcie produktów spożywczych;
- Procedura wydania certyfikatu HALAL.
Prelegent:
lek. wet. Monika Klimczak – ekspert w obszarze systemów zarządzania jakością w branży spożywczej: ISO 9001, ISO 22 000, GMP, GHP, HACCP, QS ,BRC Food, BRC Storage & Distribution, IFS Food, IFS Logistic, HALAL, FSMA).
Udział w spotkaniu jest nieodpłatny.
Aby wziąć udział w szkoleniu należy wypełnić FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY.
Program szkolenia dostępny TUTAJ
Szczegółowe informacje:
Anna Wicińska
tel. (56) 699 54 82;
e-mail: anna [dot] wicinskatarr [dot] org [dot] pl