Wtorki z Eksportem: „System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności HALAL w przemyśle spożywczym” - webinar, 07.12.2021 r.

Data
07.12.2021
Miejsce
online

Toruńska Agencja Rozwoju Regionalnego zaprasza przedsiębiorców sektora MŚP do udziału w szkoleniu online „System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności HALAL w przemyśle spożywczym”, które odbędzie się w ramach cyklu "Wtorki z Eksportem" 7 grudnia br.

Miejsce i czas szkolenia: online - platforma MS Teams, godz. 9.00 - 13.00
Termin szkolenia: 7 grudnia 2021 r.

Webinar dotyczy zasad i utrzymania systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, zwłaszcza certyfikacji HALAL.

 

Szczegółowe zagadnienia:

  • Bezpieczeństwo żywności w świetle norm prawnych; 
  • Systemy wewnętrzne kontroli zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w świetle  obowiązujących przepisów prawnych; 
  • Rola certyfikatu HALAL w eksporcie produktów spożywczych;
  • Procedura wydania certyfikatu HALAL.

Prelegent:

lek. wet. Monika Klimczak – ekspert w obszarze systemów zarządzania jakością w branży spożywczej: ISO 9001, ISO 22 000, GMP, GHP, HACCP, QS ,BRC Food, BRC Storage & Distribution, IFS Food, IFS Logistic, HALAL, FSMA).

Udział w spotkaniu jest nieodpłatny. 

Aby wziąć udział w szkoleniu należy wypełnić FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY.

Program szkolenia dostępny TUTAJ

Szczegółowe informacje:

Anna Wicińska 

tel. (56) 699 54 82;

e-mail: anna [dot] wicinskaattarr [dot] org [dot] pl
 

belka